Karriär och jobb

Wi tillsammans skapar Sveriges bästa arbetsplats. För att skapa den bästa arbetsplatsen så krävs genuina och driva människor. Vi söker olika typer av personligheter, gruppdynamik är viktigt för oss och det finns mängder av erfarenhet kring just detta område inom Wavecon. För att dra detta ett steg längre så får alla hos oss en personlig coach. Det är viktigt ur flera olika perspektiv, personalens trivsel och välmående på och utanför arbetsplatsen är det absolut viktigaste. Vår coach Håkan hjälper till med att ta fram vår fulla potential som medarbetare och som medmänniskor. Coachen hjälper oss att optimera vårt samarbete mellan oss själva och vårt samarbete med våra kunder. Han tillför de processer som är nödvändiga för Wavecons fortsatta utveckling och ser till att detta händer.

Håkan uppmuntrar och är ett stöd, för den enskilde individen och för oss som lag. Tillsammans utvecklar vi vårt sätt att tänka, vara och lära. Vi skapar positiva känslor för att uppnå viktiga mål.  

Med detta i åtanke så är det självklart för oss att tillgodose alla i vårt lag en förmånlig hälsoförsäkring och ett tjänstepensionsprogram med personlig kontaktman.

Hos oss är det ständig utveckling som gäller, både för den enskilde individen och för oss som företag. Alla deltar i såväl interna som externa utbildningar. Att vara en ”Waveconare” är ett stort ansvar. Arbetet är flexibelt och det finns stora möjligheter att planera sina egna arbetsdagar. Vi alla sätter stort värde på hårt arbete och känner stolthet över vårt arbete och det företag vi representerar.  Vi brinner för att skapa en unik arbetsplats med härlig anda och samhörighet.

 

Kliv ombord ”The wavecon train”

Just nu finns det en mycket unik möjlighet, wi söker en ny lagmedlem!
Wi söker Projektledare/Teknisk konsult med erfarenhet av sotaryrket i Skåne. 

Vill du veta mer om jobbet, kontakta vår vd Mikael Johansson
Epost: mikael.johansson@wavecon.se
Telefon: 072-1884197 

 

Vi uppskattar alltid när personer räcker ut en hand och visar intresse att arbete tillsammans med oss. Även du är välkommen med att skicka in en spontanansökan till info@wavecon.se

 

We have the WILLINGNESS to take ACTION & create VALUE for our partners & for ourselves. With ENTHUSIASTIC behavior & CONFIDENCE, to spread an OPTIMISTIC environment around us with our NATURAL approach & knowledge.