Varför välja Wavecon

Det är vanligt att företag själva berättar hur förträffliga de är på sitt område. Vi väljer att gå en annan väg. Våra kunder nedan beskriver hur de ser på att samarbeta med oss.

Våra kunder kallar oss Proffsiga, Lösningsorienterade och Engagerade.

Vi tackar ödmjukast för den fina respons vi får. Wavecon gör det lilla extra, vi har en extra växel och känner stolthet i vårt arbete. 

 

"Wavecon gör att omgivningskontroll som kan vara ett komplicerat område blir något enkelt och lätthanterligt i våra projekt. De levererar alltid i tid. Även om det är i morgon för att vi har glömt beställa och löser snabbt allt som uppstår under projektet.
Det är alltid något oförutsett som inträffar. Och allt sker på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt som alltid inger förtroende. Rekommenderas varmt."

/Projektör

 

"Jag bidrar med tre ord som beskriver Wavecon mycket väl: Proffsiga, Lösningsorienterade och Engagerade."
/Arbetschef Anläggning

 

"Wavecon besitter den kunskap och erfarenhet som behövs för att säkra upp ett projekt. De är väldigt noggranna i sina utredningar inför projektstart och är snabba på att följa upp vid behov under projektens gång. Vi är väldigt nöjda med deras snabba svar. De är lättillgängliga och lätta att ha och göra med. Resultatet blir också alltid bra då man anlitar dem. Vårt samarbete med Wavecon kommer fortgå länge."
/Bygg- och projektledare
 

”Vi valde Wavecon då vi upplever att vi alltid får sakkunnig och snabb respons från dem. Servicegraden är hög och vid behov av förtydliganden så är responsen snabb och lättsam. Riskanalyser, fastighetsbesiktningar mm är inte alltid så lätta frågor juridiskt.
Handlingarna Wavecon presenterar är sakliga och logiskt uppbyggda”

/Byggledare stora projekt

 

”Första projektet vi samarbetade i var ett citynära projekt i Malmö. Sedan dess har jag uteslutet anlitat personerna som arbetar för Wavecon för riskanalyser, omgivningspåverkan och vibrationsmätningar i mina olika projekt. Det är snabba beslutsvägar och alltid ett professionellt bemötande samt utförande.”
Entreprenadingenjör Anläggning'

 

Dessa ord kommer från våra uppdragsgivare. Dem arbetar för stora bolag och kommunala verksamheter inom bygg och anläggning. Deras sysselsättning är: Projektör, Arbetschef, Entreprenadingenjör, Platschef, Byggledare etc.

De ställer gärna upp som referens, så om ni önskar kontakt med någon av våra kunder, kontakta då Vd Mikael Johansson. (mikael.johansson@wavecon.se)