Wavecon expanderar med ett helt nytt affärsområde och anställer två nya medarbetare

Med start 1 september drar Wavecon gång sin avdelning med mättekniska tjänster. Ansvarig för avdelningen blir Jonas Nordin. Jonas har mängder av år från branschen i sin ryggsäck. - Det är mycket roligt och intressant för oss att fortsätta utvecklingen av företaget och alla medarbetare. Vi letar ständigt efter människor som kan tillföra något extra till vår verksamhet. Jonas är en sådan person, säger Vd Mikael Johansson.
 
– Spännande bolag, som jag följt i flera år. Ett företag i tillväxtfas som verkligen intresserar mig. Jag har arbetat med mättekniska tjänster i över 20 år vilket jag tris med och skall fortsätta med hos Wavecon. Det skall bli spännande att tillföra detta i ett företag som hela tiden vill framåt. Jag får även chans att utveckla mig själv inom nya områden via de tjänster som mina nya kollegor arbetat med under väldigt lång tid. Jag är verkligen laddad för att ansluta till ett så positivt bolag som Wavecon, säger Jonas Nordin. 

I samma veva anställs även Kim Åkesson. Kim kommer att arbeta som teknisk konsult och har påbörjat sin anställning denna vecka. – Jag är tacksam för denna möjlighet. Härliga kollegor med hög arbetsmoral. Jag är glad över att få chansen att utvecklas hos Wavecon, säger Kim.

Varmt välkomna till Wavecon Jonas och Kim